La Daina / l'Almeda

Les 2 nostres cases rurals, la Daina i l'Almeda es poden llogar per separat o juntes. La finca rural està situada al municipi de Romanyà de la Selva, al Baix Empordà.

La Daina disposa de 4 lavabos i capacitat per 11 persones repartides en 5 habitacions: 2 hab. amb llit de matrimoni (4 persones), 1 hab. amb 2 llits individuals (2 persones), 1 hab. amb 2 llits + supletori (3 persones) i 1 hab. amb 2 lliteres (2 persones).

L'Almeda disposa de 3 lavabos i capacitat per 12 persones repartides en 4 habitacions, cada una d'elles amb llit doble + supletori. Casa amb sala molt gran ideal per fer-hi celebracions (aniversaris, casaments, comunions) o cursos, tallers, ioga, retirs espirituals...


la daina
la daina
la daina

La Masia i les seves terres es troben als afores del poble de Romanyà de la Selva. La casa ha estat restaurada en els últims anys tot conservant tots els seus elements. Les 2 cases tenen habitacions espaioses amb grans finestrals i molta llum, cuina molt ben equipada i menjador espaiós. La finca té una terrassa amb una vista meravellosa i una barbacoa exterior feta de pedra. El jardí compta amb una piscina ideal per petits i grans (només si es lloga la Daina) i els terrenys de la casa inclouen 3 hectàrees de camps i boscos per a explorar dins dels terrenys de la casa, situats dins el Parc Natural de "Les Gavarres".